Informujemy, że z uwagi na przerwę świąteczną i inwentaryzację w dniach 27.12.2024 r. oraz 2-3.01.2025 r. nie będą realizowane wysyłki z naszego magazynu. |
Dozownik do ręczników centralnie dozowanych Tork M2, czarny [559008]
-
Marka:Tork
-
Kod producenta:559008
-
Kod EAN:7322540349399
-
Jednostka sprzedaży:1 sztuka
-
Podatek VAT:23 %
-
Kolor:Czarny
-
Materiał:Plastik
-
Automatyczny/Bezdotykowy:Nie
347,89 zł [brutto]
Opis produktu
Dozownik do ręczników papierowych centralnie dozowanych ABS czarno szary TORK to dozownik do ręczników papierowych centralnie dozowanych i czyściwa, z linii Elevation. Ta linia dozowników charakteryzuje się unikalnym designem utrzymanym w nowoczesnym, a zarazem bardzo uniwersalnym stylu. Lekko okrągłe kształty dozowników z tej serii zapobiegają gromadzeniu się kurzu i ułatwiają czyszczenie. Dozownik Tork przeznaczony do ręczników i czyściwa centralnie dozowanego doskonale sprawdzi się w kuchni i przemyśle spożywczym - tam gdzie przygotowywana jest żywność. Dzięki opcji ciągłego dozowania pozwala pobrać taką ilość ręcznika jaka jest potrzebna do wytarcia rąk bądź powierzchni. Ząbki są wykonane ze stali nierdzewnej - co sprawia że bez problemu dozownik może być obsługiwany jedną ręką, a użytkownik dotyka tylko dozowanego ręcznika - co jest dużo bardziej higieniczne. Wykonany z wytrzymałego tworzywa, jest szczelny, a dzięki zamknięciu na kluczyk pozwala uniknąć kradzieży.
Zalety produktu:
- doskonale sprawdzi się w kuchni i przemyśle spożywczym - tam gdzie przygotowywana jest żywność
- dzięki opcji ciągłego dozowania pozwala pobrać taką ilość ręcznika jaka jest potrzebna do wytarcia rąk bądź powierzchni
- bez problemu dozownik może być obsługiwany jedną ręką, a użytkownik dotyka tylko dozowanego ręcznika - co jest dużo bardziej higieniczne
- wykonany z wytrzymałego tworzywa
- dzięki zamknięciu na kluczyk pozwala uniknąć kradzieży
- lekko okrągłe kształty dozowników z tej serii zapobiegają gromadzeniu się kurzu i ułatwiają czyszczenie
Zastosowanie i dozowanie:
Idealny do pomieszczeń przygotowywania żywności, do kuchni, restauracji, barów stołówek oraz zakładów przemysłu spożywczego.